Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η εταιρία


Η Artlock Handling Art ιδρύθηκε το Μάιο του 2017 και η δραστηριότητα της εταιρίας καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών για ασφαλή, υπεύθυνη και ολοκληρωμένη συσκευασία, μεταφορά, εγκατάσταση και αποθήκευση έργων τέχνης.

Ιδρυτής της Artlock είναι ο Γιώργος Μπούτρος. Επαγγελματίας με εμπειρία πλέον των δύο δεκαετιών στον κλάδο και συνεργασίες με τους σημαντικότερους φορείς/οργανισμούς/ιδρύματα τέχνης στη χώρα, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα και απαιτητικά project από το 1997 έως και σήμερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με όπλο τη βαθιά γνώση του αντικειμένου και του κλάδου αλλά και αντιλαμβανόμενος την ουσιαστική ανάγκη παροχής ευέλικτων και προσαρμοσμένων λύσεων στο χώρο, δημιούργησε την Artlock. Πιστεύοντας στη δυναμική αλλά και την προοπτική ανάπτυξης της Artlock, ο Κώστας Σακοράφας, επαγγελματίας εγνωσμένου κύρους στον κλάδο των μεταφορών επί σειρά ετών (Sakorafas Hellenic Transport) τοποθετήθηκε ως βασικός μέτοχος της εταιρίας από ιδρύσεώς της.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η ανταπόκριση της αγοράς στις υπηρεσίες της Artlock ανέδειξε την ανάγκη διεύρυνσης της ομάδας. Σημαντικοί και έμπειροι επαγγελματίες του χώρου όπως ο Βαγγέλης Μουντζουρούλιας και ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, εντάχθηκαν στην εταιρία, δημιουργώντας ένα συμπαγές σύνολο ικανών και καταξιωμένων προσώπων.

Στα τρία πρώτα χρόνια λειτουργίας, η εταιρία ήδη καταγράφει σημαντικές συνεργασίες με μουσεία, ιδρύματα και γκαλερί όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, το Μουσείο Μπενάκη, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, η γκαλερί Ζουμπουλάκη, η γκαλερί Gagosian, η Rodeo Gallery, το Φωτογραφικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, The Breeder Gallery, το Μουσείο Αβέρωφ, το Μουσείο Πιερίδη, το , ο Οίκος Δημοπρασιών Βέργος, τη Δημοτική Πινακοθήκη Ρεθύμνου, τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου κ.α.

Οδηγός μας η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας. Στόχος μας η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον κλάδο. Προτεραιότητά μας ο πελάτης.

Γιατί Τέχνη, σημαίνει συναίσθημα, ιδέα, όραμα.