Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η εταιρία

Η Artlock ιδρύθηκε στις 2 Μαΐου του 2017 και δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών συσκευασίας, μεταφοράς και εγκατάστασης έργων τέχνης. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έχοντας προσωπικά συμμετάσχει σε πολυάριθμα και μεγάλα project από το 1997 έως και σήμερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η επιθυμία μου να εμβαθύνω περαιτέρω στο αντικείμενο και να συνεισφέρω ακόμη περισσότερα στον κλάδο, οδήγησε στη γέννηση της Artlock.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η εταιρία ήδη προσμετρά σημαντικές συνεργασίες με μουσεία, ιδρύματα και γκαλερί όπως το Μουσείο Αβέρωφ, η γκαλερί Ζουμπουλάκη, η γκαλερί Gagosian, το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, το Μουσείο Πιερίδη, το Μουσείο Μπενάκη, το Σπίτι της Κύπρου, ο Οίκος Δημοπρασιών Βέργος κ.α.

Η Artlock καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών για ασφαλή, υπεύθυνη και ολοκληρωμένη συσκευασία, μεταφορά και εγκατάσταση έργων τέχνης, προσφέρει ευελιξία και προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Οδηγός μας η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας. Στόχος μας η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον κλάδο. Προτεραιότητά μας ο πελάτης.

Η πείρα μας και το πνεύμα μας στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Μπούτρος